VV Schagen

SZVV Jeugd

SZVV Jeugd wintercompetitie 2014/2015 voor de jeugd.

De zaalcompetie voor de jeugd gaat weer beginnen. Tijdens de winterstop organiseert SZVV al jaren een speciale zaalcompetitie zodat de jeugd lekker kan voetballen. Onderstaand schema is bindend en kan niet worden gewijzigd. Ook niet zo vreemd natuurlijk aangezien er 1.500 wedstrijden in deze competitie wordt georganiseerd. Zoals elk jaar vragen wij de hulp van de ouders om een zaaldienst te draaien in onze eigen Spartahal. Deze indeling (per team) staat onder de wedstrijddag en de teambegeleider maakt even een schemaatje.

De zaaldienst zorgt onder andere voor het fluiten en noteren van uitslagen, algemene orde in de zaal en dat bijvoorbeeld wedstrijden op tijd beginnen en niet uitlopen. Hoewel we jeugdscheidsrechters vragen om te fluiten kan het voorkomen dat de zaaldienst een aantal wedstrijdjes bij afwezigheid van een scheidsrechter moet fluiten.

Voor een overzicht en de adresgegevens van de sporthallen klik je hier

ING - Hoofdsponsor VV Schagen

Hoofdsponsor heren

Toes Montage BV - Hoofdsponsor VV Schagen

Hoofdsponsor dames

Supertank - Hoofdsponsor meiden-/damesvoetbal

Sponsor G-voetbal

Quality Contacts

Zaalvoetbal

Op de site van SZVV vind je alle zaalprogramma's, uitslagen en stand in de poule terug.

Zaalschoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan in de sporthallen. Er wordt gevoetbald met een zachtere bal, een zogenaamde "plofbal".